Academia de Volei „Marius Lazăr”, la turneu semifinal

Situată pe poziţia secundă în serie la finalul primei faze a Campionatului Naţional de Minivolei, Academia de Volei „Marius Lazăr” Zalău a obţinut calificarea în turneul semifinal alături de ocupanta primului loc, CSS LAPI Dej.
Jucătorii conduşi de fostul campion al României cu Elcond Zalău se vor duela în penultima fază a Campionatului Naţional cu CS Ocna Mureş, CSS 6 Ştei şi CSS „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel. Turneul semifinal pentru seria în care evoluează echipa zălăuană se desfăşoară la Ocna Mureş, competiţia fiind programată sâmbătă şi duminică.
16 echipe s-au calificat în turneul semifinal, celelalte trei turnee urmând să se desfăşoare la Buzău, la Bucureşti şi la Dej. Dintre adversarele Zalăului, o singură echipă s-a calificat la turneul semifinal de pe prima poziţie, CSS 6 Ştei.
Echipele clasate pe primele două locuri în fiecare serie, vor accede în turneul final al Campionatului Naţional.
În prima fază a campionatului, în seria în care a evoluat Academia de Volei „Marius Lazăr” a activat şi CSS Zalău. Practic, lupta pentru locul doi s-a dat între cele două formaţii, dejenii fiind favoriţii seriei. Copiii antrenaţi de Marius Lazăr au obţinut două victorii în faţa celor de la CSS, în timp ce echipa antrenată de Dan Onuţe a înregistrat un singur succes.

One Thought to “Academia de Volei „Marius Lazăr”, la turneu semifinal”

  1. Anonim

    „academie” de volei? Pe cînd și o „academie” de manele, dacă tot e Rromânia?

Leave a Comment